14+ Recept Pekingeend Met Flensjes. Dit gerecht is inmiddels wereldwijd een van de beroemdste chinese gerechten. Terwijl de eend in de oven zit, vul je de stoompan met water en breng je deze aan de kook.
Pekingeend is een bekend eendengerecht uit het noordoosten van china. Vermeng de bloem en zout in een middelgrote kom. Peking eend met flensjes, lokaal 'bÄijÄ«ng kĒo yÄ' genaamd.
Ingrediƫnten water 3 liter diepvries pekingeend van 2200 gram pekingeendpannenkoek (verpakking 480 gram) vers gember 5 centimeter witte ui 2 stuks knoflook 4 teentjes steranijs 2 sterren komkommer 1 stuk bosuitjes 3 stuks uit de voorraadkast maltose 500 gram azijn 200 milliliter.
Dep de eend mooi droog dep de eend met keukenpapier of een schone theedoek mooi droog en zie hoeveel mooier, egaler en 12. Recept voor het maken van flensjes gevuld met peking eend komkommer en hoi sin saus. De meeste tamme eend exporteren we dus naar frankrijk en italie en wij eten dan de wilde. Met dit recept tover je gegarandeerd elke frons om tot een glimlach aan tafel.
Comments
Post a Comment